De praktijk

Lia Terpstra

In Logopediepraktijk Bathmen is werkzaam: Lia Terpstra, praktijkhouder

Naast ruime ervaring als  logopedist  heb ik een opleiding als dyslexiebehandelaar gevolgd.  Ik heb ruime ervaring met het werken met (ernstig) dyslectische leerlingen.
Ik sta kwaliteits geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor paramedici.

>
Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie sta ik ook ingeschreven in het register van dyslexiebehandelaren.

De veelzijdigheid van het beroep maakt dat er nog altijd nieuwsgierigheid is om nieuwe dingen bij te leren. Naast de Dyslexie heb ik mij verdiept in het werken met kinderen met een autisme spectrum stoornis en in de behandeling van afwijkend mondgedrag (OMFT).  Naast deze recente bijscholingen is binnen het hele werkveld van een logopedist na- en bijscholing gevolgd. Daardoor is Logopedie praktijk Bathmen een all- round praktijk.

Voor stoornissen waar minder ervaring in is opgedaan kan ik verwijzen naar mijn collega’s van LOGIS Midden- IJssel, een samenwerking van collega’s in de regio Deventer.


Voor Logopedie en begeleiding bij lees- en spelling problemen.

De logopediepraktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Bathmen. De ruimte is gezellig ingericht en voorzien van alle materialen die nodig zijn voor een goede behandeling. De behandeling van de kinderen vindt plaats in nauw overleg met de school en natuurlijk met jullie, de ouders/verzorgers. Heeft u vragen? Neem gerust even contact op met logopediepraktijk Bathmen. 

De praktijk is geopend op:

maandag 13.00- 17.00 , (vanaf 1 september 2018 maandag 9.00- 17.00 uur)

woensdag 09.00 – 17.00 uur

donderdag 13.00 – 17.00 uur
Op dinsdag en vrijdag ochtend ben ik beschikbaar voor aan huis behandelingen.

Bereikbaarheid: dagelijks tijdens kantooruren op 06 4505 7849.
Telefonisch spreekuur: op maandag  en woensdag van 12.00 – 12.30 uur.